€ 866 537
Referentie: GIC

Delen:

Delen:

Heeft u vragen?

Himpens Maarten

Heeft u vragen?

Himpens Maarten

Nieuwbouw villa's met prachtig zicht op La Gomera

De definitie van hedendaagse luxe in de rustige omgeving van El Pozo, in Guía de Isora (Tenerife Zuid). Ontdek de exclusiviteit van deze 4 onafhankelijke villa’s, ontworpen om een onvergelijkbare woonervaring te bieden. Elke villa staat op percelen variërend van 452,20 tot 542,37m² en biedt een privé en luxe ruimte om optimaal van te genieten.

Prachtig gelegen in de natuur

Met een totale bebouwde oppervlakte tussen 134,76m² en 161m² zijn deze gelijkvloerse woningen onberispelijk ontworpen. Geniet van de ruimte van 3 prachtig ontworpen slaapkamers, twee elegante badkamers, waarvan een en-suite, en een gastentoilet voor extra gemak. Buiten genieten is op zijn mooist op het uitgestrekte terras dat elke villa omringt, waardoor de perfecte ruimte ontstaat om te ontspannen bij je eigen aparte zwembad. In deze privéoase kun je ontsnappen aan de dagelijkse drukte terwijl je geniet van een adembenemend panoramisch uitzicht op zee. Voor het gemak van jou en je gasten is er buiten parkeergelegenheid voor twee auto’s, zodat er altijd een plekje voor je gereserveerd is.

Kwaliteitsvolle woningen in de rust

Dit is jouw kans om van deze villa’s je thuis te maken, een langetermijninvestering of allebei. Rustige locatie, maar zeer goed bereikbaar, op slechts 3 minuten van de snelweg TF-1, die je snel verbindt met de belangrijkste bezienswaardigheden van Tenerife. Zeer dicht bij Abama Beach en de prachtige golfbanen Abama Golf en Golf Costa Adeje, evenals andere interessante kustplaatsen zoals Playa San Juan en Alcalá. Deze benijdenswaardige locatie biedt je een rustige harmonie, weg van de toeristische drukte, zonder je eigen buitenruimte en spectaculaire uitzichten op te geven, met een moderne constructie en materialen van hoge kwaliteit.

De locatie van
het pand

Hoe kunnen we
je helpen?

Meer informatie gewenst? We zijn er voor u!
Laat hieronder uw gegevens na & we
contacteren u spoedig.

Deze panden kunnen je mogelijks
interesseren

Villa in Palm-Mar

3

€ 665 000

2

Penthouse in Adeje

2

€ 697 000

2

Penthouse in Arona

3

€ 590 000

2

Ons team zoekt
voor jou

Ontvang als eerste de nieuwste panden via mail.