Exclusieve villa's te Adeje op een toplocatie boven Siam Park

Referentie: PR002CC6

Delen:

Delen:

Heeft u vragen?

Himpens Maarten

Heeft u vragen?

Himpens Maarten

Geniet zonsondergangen vanuit je infinity pool

Op een toplocatie boven Siam Park in Adeje biedt dit exclusieve nieuwbouwproject de hoogste ranking in het segment van luxe bouwkwaliteit. Deze prachtige villa’s zijn  ontworpen door de gerenommeerde architect Leonardo Omar die het karakter van de omgeving perfect heeft weten te vangen met natuurstenen elementen, met een fenomenaal uitzicht op de oceaan en het eiland La Gomera.

Slaapkamers met een spectaculair oceaanzicht

Deze pareltjes zijn een selectie van slechts tien villa’s met drie of vier slaapkamers, allemaal met een privégarage voor twee auto’s en twee extra parkeerplaatsen buiten. Op de begane grond zijn drie slaapkamers: een grote suite met dressing en luxe badkamer, een tweede suite met lounge, dressing en luxe badkamer, een 3ᵉ suite met grote inbouwkasten en badkamer. Alle drie de slaapkamers bieden een spectaculair uitzicht op de oceaan door de grote glazen schuifdeuren en hebben toegang tot het ruime zonneterras. Verder is er een luxe suite met inbouwkasten, een suite badkamer en een tuinterras aan de achterkant van de bovenverdieping.

De villa's zijn verdeeld over drie niveaus

De onderste verdieping heeft een technische ruimte bij het zwembad, Een grote berging, een grote bijkeuken, en de hoofdingang van het pand, met een grote inkomhal van waaruit een lift of trap leidt naar de verdiepingen erboven. Deze villa’s zijn gebouwd volgens de hoogste normen met de beste materialen, waaronder split airconditioning, videosysteem, zonnepanelen voor warm water, enz.

Geniet van het uitzicht op La Gomera

Dit is het mooiste en meest exclusieve project, kortom een pareltje met fantastisch zeezicht in het zuiden van Tenerife. De open woonkamer, keuken en eetkamer liggen op de bovenste verdieping, zeer grote ruimtes met uitzonderlijk uitzicht op de oceaan. Dit dankzij de beglazing van vloer tot plafond. De keuken wordt voorzien van moderne kasten met volledig geïntegreerde apparatuur en grote schuifdeuren die openen naar het prachtige zonneterras met een ongelooflijke infinity pool.

De locatie van
het pand

Exclusieve villa's te Adeje op een toplocatie boven Siam Park

Hoe kunnen we
je helpen?

Meer informatie gewenst? We zijn er voor u!
Laat hieronder uw gegevens na & we
contacteren u spoedig.

Deze panden kunnen je mogelijks
interesseren

Villa in Palm-Mar

3

€ 665 000

2

Penthouse in Adeje

2

€ 697 000

2

Penthouse in Arona

3

€ 590 000

2

Ons team zoekt
voor jou

Ontvang als eerste de nieuwste panden via mail.