Prestigieuze villa's te koop in El Médano

Vanaf € 468 606
Referentie: MED

Delen:

Delen:

Heeft u vragen?

Himpens Maarten

Heeft u vragen?

Himpens Maarten

Prachtige villa's te El Medano

Dit nieuwbouwproject in El Medano richt zich op het creëren van moderne en stijlvolle woningen in een van de meest gewilde gebieden van Tenerife. El Médano staat bekend om zijn prachtige stranden, levendige sfeer en ideale omstandigheden voor watersporten zoals kitesurfen en windsurfen. Gunstig gelegen nabij het strand, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot de zee en de vele faciliteiten van El Médano. De omgeving biedt een vriendelijke gemeenschap met restaurants, cafés, winkels en recreatieve mogelijkheden. De woningen zijn ontworpen met een moderne architectuur die harmonisch aansluit bij de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Er is veel aandacht besteed aan het gebruik van hoogwaardige materialen en duurzame bouwtechnieken. De woningen beschikken over ruime en lichte kamers, grote ramen voor natuurlijk licht en een aantrekkelijke indeling die zorgt voor optimaal woongenot.

Architectuur en ontwerp:

Het nieuwe project biedt 3 type villa’s. Deze woningen hebben meerdere slaapkamers, moderne keukens en comfortabele woonruimtes. De eenheden zijn uitgerust met privéterrassen of tuinen, waar bewoners kunnen genieten van het milde klimaat dat Tenerife te bieden heeft. Bestaande uit 22 geschakelde villa’s, gelegen in een bevoorrechte omgeving van het eiland, op een van de meest karakteristieke plekken van Tenerife Zuid.

Vlak naast de zee

Deze woningen liggen op slechts 150 meter van het strand, een ideale plek voor wie op zoek is naar een perfecte combinatie van een rustig, gematigd tempo met een actieve levensstijl. Hoogwaardige constructie, modern design en luxueus wonen voldoen aan de hedendaagse behoeften. Dit uiterst intelligente project heeft zich geconcentreerd op het idee om een lichte, comfortabele en specieuze omgeving te creëren. De woningen zijn verdeeld over twee verdiepingen: bij binnenkomst vinden we een ruime woonkamer, badkamer met douche, semi-onafhankelijke keuken, volledig uitgerust en met toegang tot de privétuin van de villa. De begane grond heeft ook een slaapkamer, terwijl de bovenverdieping bestaat uit twee slaapkamers, beide en-suite met complete badkamer. Vanuit de ouderslaapkamer is er toegang tot het terras met uitzicht op zee of de bergen. Elke villa heeft parkeergelegenheid voor twee auto’s. De constructie omvat de installatie van een jacuzzi in de tuin en de mogelijkheid om je eigen privézwembad te bouwen. De grote ramen met dubbele beglazing bieden een spectaculair uitzicht naar buiten en beschermen en isoleren elke villa tegen lawaai. Met hoogwaardige afwerkingen geven we je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren vloeren en tegels in de badkamers, afhankelijk van je voorkeur.

Energiezuinige installaties

Duurzaamheid staat centraal in het ontwerp van dit fantastisch project. Het project kan gebruik maken van energiezuinige installaties, zonne-energie en andere milieuvriendelijke oplossingen om de impact op het milieu te minimaliseren en tegelijkertijd de kosten voor de bewoners te verlagen door aerothermische installatie, een schone technologie die gratis tot 77% van de energie uit de omgevingslucht haalt. Woningen worden in december 2025 opgeleverd.

De locatie van
het project

Prestigieuze villa's te koop in El Médano

Overzicht project
en prijzen

Referentie
Slaapk.
Opp.
Terras
Tuin
Zwembad
Prijs
 
MEDC
3
127 m²
Ja
Ja
Nee
€ 468 606
Referentie
Slaapk.
Opp.
Terras
Tuin
Zwembad
Prijs
 

Hoe kunnen we
je helpen?

Meer informatie gewenst? We zijn er voor u!
Laat hieronder uw gegevens na & we
contacteren u spoedig.

Deze panden kunnen je mogelijks
interesseren

Villa in Palm-Mar

3

€ 665 000

2

Penthouse in Adeje

2

€ 697 000

2

Penthouse in Arona

3

€ 590 000

2

Ons team zoekt
voor jou

Ontvang als eerste de nieuwste panden via mail.