Unieke exclusieve mooie luxe villa's te koop in Adeje

€ 2 315 000
Referentie: PR003CC2CC1C6

Delen:

Delen:

Heeft u vragen?

Himpens Maarten

Heeft u vragen?

Himpens Maarten

Prachtig uitzicht over de oceaan en La Gomera

Deze mooie luxe villa’s liggen in het zuidelijke deel van Tenerife, op slechts een paar minuten afstand van alles wat je maar wilt of nodig hebt om van je leven te genieten: winkelcentra, golfbanen, een fantastische selectie bars en restaurants, promenades langs het strand en een aantal van de meest spectaculaire stranden die je in Tenerife kan vinden.

Exclusieve opvallende architectuur

De binnen- en buitenleefruimtes worden op een heerlijke manier met elkaar verbonden waardoor je onmiddellijk connectie maakt met de horizon, oceaan en het omringende landschap. Alles vloeit over in elkaar wanneer je jou in deze fantastische woningen bevindt.  Bij de constructie wordt gebruik gemaakt van speciale stenen en glazen structuren. De villa’s vallen op door hun opvallende, exclusieve ontwerp. Een gevoel van huiselijkheid wordt bereikt door het gebruik van natuurlijke materialen in neutrale tinten, zowel in de bouw als in het interieur, die een aanvulling vormen op de omgeving, evenals hoogwaardige apparatuur. 

Slechts 24 villa's beschikbaar

Dit nieuwbouwproject wordt in 3 bouwfasen opgeleverd. De ligging op een heuvel in combinatie met de unieke architectuur en constructie van elke villa zorgt ervoor dat elke woning in het complex een prachtig uitzicht biedt op de Atlantische Oceaan en over het naburige eiland La Gomera, evenals prachtige panorama’s op de fonkelende lichtjes van de toeristische badplaatsen in het zuiden van Tenerife.

Tropische tuinen rondom de villa's

Verlies jezelf in het adembenemende uitzicht over de oceaan en het nabijgelegen eiland La Gomera. Geniet van adembenemende zonsondergangen vanuit je infinity pool en nodig vrienden en familie uit voor een barbecue op je terras terwijl je de zon onder ziet gaan Geen enkele zonsondergang is ooit hetzelfde op Tenerife!Rondom de villa’s vind je fantastische groene zones met exotische planten en palmbomen om volledig tot rust te komen en te ontsnappen aan alle hectiek.

De locatie van
het pand

Unieke exclusieve mooie luxe villa's te koop in Adeje

Hoe kunnen we
je helpen?

Meer informatie gewenst? We zijn er voor u!
Laat hieronder uw gegevens na & we
contacteren u spoedig.

Deze panden kunnen je mogelijks
interesseren

Villa in Palm-Mar

3

€ 665 000

2

Penthouse in Adeje

2

€ 697 000

2

Penthouse in Arona

3

€ 590 000

2

Ons team zoekt
voor jou

Ontvang als eerste de nieuwste panden via mail.